Opis forum
Użytkownik
najfajniej będzie 20 sierpnia tylko gdzie???
Użytkownik
a co do rodziców nie jestem pewna czy dobrze będzie jak jakiś pojedzie, ale z drugiej strony rzeczywiście mogą kogoś nie póścić ...
kaczka marynowana
Ogólny rozpierdzielacz
NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kaczka marynowana NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZADNEGO RODZICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ogólny rozpierdzielacz
jakby co to z tego konta pisze tez ja czyli Mateusz, cód natury bo mam z wojciechem wspolne konto
Ogólny rozpierdzielacz
piszcie przeklenstwa lub ma ti lub wojt ek lub wiktor ia tylko bez spacji
dobra w dupie... to jest drobny szczegół... wiem że z jakimkolwiek rodzicem będzie bez sensu ale... Wszechmogący i wspaniały Wojtek,Mateusz, cód natury co ci przeszkadza jakaś mamuśa<tylko nie moja plisssssss...> siedząca sobie daleko hen, hen i nie przyznająca się do nas eee ZŁY pomysł...
'bez starych!
ok.myślę żeby pojechać do Rewy bo w gdyni to gówno a do rewy można pojechać M-ką i nikt nas nie musi zawozić =]
hmmm.... a ja się tak zastanawiałam czemu napisałam wszechmogący, wspaniały ******, ****...
Ostatnio edytowany przez ninek (2010-07-12 15:07:51)
Użytkownik
JooP.... ale w Rewie są glony .... =[
Ogólny rozpierdzielacz
a robimy te urodziny tylko karolowi czy też wojtkowi? czill powiedzcie rodzicą że ja jade to was puszczą. Z rodzicem ni jade bo potem mam przypały. Glonów się Ada boisz? Toż to ta sama roślina jak trawa
Ogólny rozpierdzielacz
glony i grzybek marynowany co z tego?
Ogólny rozpierdzielacz
i ja ci mowie zeby zaden dorosly NIE jechal z nami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bo bedzie do dupy
Użytkownik
Bez rodzicw bedzie fajniej a co do glonow to sie ich nie boje (= ale bedzie sie gluio plywac (cos mi sie z klawiatura stanelo)
Ogólny rozpierdzielacz
złóż swojej kuzynce zyczenia odemnie<Mateusz, cód natury>