Opis forum
Ogólny rozpierdzielacz
MY NI POMOŻEMY?! MY POMAGAMY NAJLEPIEJ! NIE TO NIE ŁASKI BEZ! STRZELAMY FOCHA IDZIEMY SIĘ ZABIĆ! CZeść!
Wszechmogący i wspaniały Wojtek
Ogólny rozpierdzielacz
utopimy sie lub spalimy lub wskoczymy do wychodka na biwaku
Mateusz, cód natury
! Przepraszam was z calego mojego serduszka ;** ale ... Ok. pomagacie najjj jak wy pojdziecie po karolka to bedzie to mniej podejrzane niZ ja bum po niego polazla sorry za brak polskich znakow pizza z iPoda <podnieta na maxa>
Ogólny rozpierdzielacz
jednak sie nie wskoczylismy do wychodka bo tam zabardzo smierdzialo ALE I TAK IDZIEMY SIE ZABIC!!!!!!!!!!!!!
Ogólny rozpierdzielacz
tak wgl ja bym radzil jechac do wladyslawowa tylko nie wiem jak tam jest z dojazdem
Ogólny rozpierdzielacz
do włądysławowa? Rypło? Jedziemy do Rewy, koniec tematu
potwierdzam do Rewy najprędzej bo autobusem i bezpośredni dojazd teraz tylko pytanie co my tam chcemy zrobić wiem na pewno że urodziny dla Karola ale jak my je chcemy zrobić według najlepiej jak zrobimy zrzute na jakieś pożywienie oraz napoje kaczka marynowana
Ogólny rozpierdzielacz
kupmy mu krate specków
Wszechmogący i wspaniały Wojtek
Użytkownik
Racja Kamil trzeba coś wymyślić i tak Wszechmogący i wspaniały Wojtek lub Mateusz, cód natury z tego naj się będzie cieszył
Ogólny rozpierdzielacz
No a co może nie? da się 13 świeczek i będzie git. Albo damy mu immienny kufel specjla. wuystarczy 20 kapsli (to nie problem) i etykieta
Użytkownik
nie wiem co napisać =[ dobra a co dalej?????
Ogólny rozpierdzielacz
no ja mam 20 kapsli... ale to chciałem dla siebie wziąść